Pogosta vprašanja

Kaj sploh je remodeez? Remodeez je efektiven odstranjevalec vlage in neprijetnega vonja za dom, za na pot, za prevozna sredstva in za vse vrste obutve. Vonja ne maskira in ne prekriva kot to počno npr. razni spreji/osvežilci z dišavo, ampak ga odstrani pri njegovem bistvu. Je neškodljiv, hipoalergen in brez vonja.   

 

Iz česa je polnilo remodeez izdelkov? Polnilo je iz aktiviranega (aktivnega) oglje. Aktivno oglje je 100% ogljik obdelan s posebnimi mehanskimi in termičnimi postopki, ki povzročijo, da oglje postane sposobno (porozno) vezati nase delce v mnogokratniku svoje teže. Tako kokosovo aktivirano oglje absorbira organske spojine in z 1 gramsko površino absorbira več kot 500 kvadratnih metrov. Te pore delujejo kot nekakšna goba, ki absorbira kar povzročajo organske spojine. Aktivno oglje absorbira tudi plin iz etilena, ki ga še posebej veliko oddaja nekatero sadje (jabolka, banane, nektarine, breskve, marelice, paradižnik), zato ostane z remodeez sadje dlje časa sveže.

Kateri remodeez izdelki so na voljo? Na voljo so različne oblike in velikosti ki so zasnovana za delo na določenih področjih:

- Za avto - je velikosti, ki je primerna za odstranitev vonja v avtomobilih, tovornjakih, čolnih… obeenem pa dovolj velik, da ostrani vonj iz večjih zaprtih območij.

 - Za dom - po obliki in velikosti se brez težav prilega v pralnice, hladilnike, omare, hišne prostore kjer so hišni ljubljenčki... obeenem pa dovolj velik, da ostrani vonj iz večjih zaprtih območij.

- Za obutev - s svojo obliko zlahka zdrsne v superge, čevlje in drugo obutev, s svojo velikostjo enostavno odstrani vonj.

Za na pot - je majhne in kompaktne oblike zato je primeren za športne torbe, prtljage, torbice in še več.

Kljub temu se lahko katerikoli izdelek uporablja kjerkoli drugje kjer je potrebno odstraniti neprijeten vonj in vlago, saj je sestava vseh enaka - različne so le velikosti in oblike. Izdelki imajo namreč široko uporabo - npr. remodeez za avto se dobro prilega za uporabo v čeladah, izdelek za obutev v katerekoli rokavicah... Svoboda in domišljija uporabe je prepuščena vam. 

Kako dolga je življenjska doba izdelkov remodeez? Ob pravilni uporabi imajo izdelki življenjsko dobo do enega leta ob upoštevanju, da vsaj 1x mesečno postavite izdelek za nekaj ur na sonce da se napolni.

Kaj naredimo z izdelkom po prenehanju delovanja? Ker gre za popolnoma naraven produkt po izteku življenjske dobe njegovo polnilo preprosto kompostiramo ali razstresemo v vrtu. 

Ali ponujate brezplačno poštnino? Da, ob nakupu treh katerikolih izdelkov oziroma ob nakupu nad 29€ vam nudimo brezplačno poštnino. 

Kam vse pošiljate? Izdelke remodeez pošiljamo po Sloveniji in na Hrvaško, s kurirsko službo DPD. 

Kako hitro prejmem naročen izdelek? Vse remodeez izdelke imamo na zalogi, zato vsa naročila odpošljemo v večini primerov še isti dan, kar pomeni, da je pošiljka pri vas ponavadi že naslednji dan (velja tudi za Hrvaško), vendar so lahko odstopanja. 

Niste našli odgovora na vaše vprašanje?                                                                Kontaktirajte nas na elektronsko pošto bontradedoo@gmail.com ali na telefonsko številko 031 851 133