o remodeez

remodeez Naraven odstranjevalec neprijetnih vonjav in vlage - remodeez

Spoznajte naraven, varen, efektiven in patentiran odstranjevalec vonjav (smradu) in vlage!

Vsi vemo.. vonj se zgodi, prav tako vlaga, vse skupaj pa je gojišče bakterij in glivic. Rezultat pa je neprijeten vonj. V rešitev je razvit remodeez, da na naraven način poskrbi za te tegobe. Ustvarili so ga ljudje, ki želijo pametne izdelke, ki dobro delujejo in so varni za uporabo pri otrocih in hišnih ljubljenčkih, obeenem pa so prijazni okolju.

Ustanovitelj remodeeza je podjetnik Jason Jacobs. Kot športnik in človek, ki veliko potuje zato je potreboval tudi nekaj kar bo omogočilo, da bodo njegove obleke ostale sveže tudi na poti. Razočarano je ugotovil, da ima edino možnost, da poseže po sredstvih polnih škodljivih kemikalij. Zato je Jason uporabil svoj um in si prizadeval za razvitje varne in netoksične rešitve. Jason je tako skupaj s soustanoviteljem Richard Smiedtom pričel deliti remodeez s svetom. Tako dandanes remodeez presenetljivo učinkovito na neškodljiv način in brez vonja poskrbi za to, da se lahko počutimo dobro. Vonja ne prekriva kot to počne večina izdelkov, ampak absorbira vonj pri njegovem viru.
 
remodeez se preprosto namesti tja kjer želimo svež zrak brez vonja, kot so čevlji, čelade, rokavice, torbe in nahrbtniki, koši za perilo, otroške sobe, shrambe, hladilniki, avtomobili… remodeez tudi odlično absorbira plin iz etilena, ki ga še posebej veliko oddaja nekatero sadje, zato bo sadje remodeezu ostalo dlje časa sveže.
Vsi remodeez izdelki so hipoalergeni, z naravnim biorazgradljivim polnilom (po izteku življenjske dobe polnilo preprosto kompostirate ali potresete po vrtu) in delujejo do 1 leta.

remodeez naraven odstranjevalec vonja in vlage